Hur man upphetsar en man med andning

Vår parisiska spaltist, författare och ägare av ett nätverk av manikyrstudior Lena Lenina delar med våra läsare de psykologiska hemligheterna i förhållandet mellan kvinnor och män, och lär oss också hur man använder neurolingvistisk programmering i personligt liv..

Lenin Lenin:

Det mest effektiva sättet att kontrollera andra människor är psykologisk manipulation. Lusten att välja den bästa partnern för dig själv, utan att vänta passivt, när de väljer dig, väcker psykologisk nyfikenhet: hur förför någon? Jag rekommenderar neurolingvistisk programmering för att charma en person du gillar. Psykologisk manipulation ”justering” eller ”spegel” är mycket effektiv. Justering är förmågan att snabbt behaga, öka ömsesidig förståelse, bygga förtroende, lätthet och komfort i att kommunicera även med en främling. Det viktigaste är inte bara att anpassa sig till rätt person utan också att inte glömma att ”leda” honom i den riktning du behöver.

Du har faktiskt anpassat dig länge. Till exempel, med dina familjemedlemmar har du redan ofrivilligt etablerat det mest bekväma förhållandet för den mest konstruktiva interaktionen. Observera medlemmar av samma familj – gester, hållningar, beteende, gång, andning, ord och uttryck liknar varandra. Människor som är kär eller sympatiska med varandra anpassar sig alltid till varandra. Varför vänta på att den stiliga blonda mannen gissar att du är kvinnan i hans drömmar? Hjälp honom. Ju djupare anpassningen är, desto lättare är det för dig att hantera din partners önskemål. Men du måste justera noggrant utan att kränka samtalspartnern genom grotesk kopiering av hans ställning. Anpassa till exempel omärkligt till handrörelserna med en lätt handrörelse, till kroppens rörelser – som svar på huvudets rörelser. I psykologi kallas detta ”korsreflektion”. Anpassa dig till hur samtalspartnern fördelar kroppsvikten i stolen eller till hur han tappar fingret på bordet och du svänger tån i samma rytm. Men du kan inte bara anpassa dig till posen.

Submodalitetsjustering är ännu effektivare. Du har antagligen hört att alla människor är uppdelade i bilder, ljud och kinestetik. Detta är lätt att definiera. Ställ en oskyldig fråga från det förflutna, till exempel ”Vad var ditt barndomshem?” Visualisationer, mest av allt, uppfattar världen genom visuella bilder. På en sådan fråga kommer det visuella att svara: ”Mitt hus var tegelfärgat med blå fönsterluckor, sammanflätad med vacker grön murgröna.” De talar snabbt och sväljer ord. För effektiv justering i konversationer med det visuella bör du därför använda orden ”se”, ”titta”, ”föreställa dig hur det ser ut”, ”ljust”, ”rött” och alltid komma till möten snyggt och oklanderligt klädd. Audials är ljudorienterade och talar lugnt. Därför kommer revisorn att svara på samma fråga med något som: ”Ett flygel lät i min barndoms hus och mjölkmannen mullrade med burkar mjölk på morgonen.” I hans tal har orden ”hör” eller ”ljud” rådet, och när han kommunicerar med honom är det nödvändigt att lägga till mer honung till hans röst. Publiken bryr sig inte hur du klär dig, men de bryr sig verkligen vad och särskilt hur du säger. Kinestetik är sensorisk orienterad, och i samtal med dem bör du använda orden ”känna” och ”känna” för att justera, de talar långsamt och med känsla, älskar smeka och strök, och för större nöje kan du ge honom en massage. Ett annat kraftfullt sätt att justera är genom att andas. Det är väldigt enkelt att väcka en man med denna metod. Känn honom, förenas med honom, anpassa sig till andningen och öka gradvis andningsfrekvensen, som är direkt relaterad till upphetsning. Du kommer snart att märka hur hans pupiller utvidgades och hur ofta han började andas – ett tecken på intensiv upphetsning. Du kan justera efter intressen och värderingar. Han älskar fotboll, du också, vilken tillfällighet, i vördnad för David Beckham.

För att behaga en man och vinna honom, försök att klä dig som din valda. En av mina vänner vann alltså en tuff tävling. När hon träffade sin framtida make, en berömd rysk affärsman, visade många långbenta förförelser intresse för honom som en stilig ungkarl och en rik man. Två av dem var allvarliga med att slåss. En gång bjöd han in en grupp av sina vänner till sitt hus på Rublevka. Bland de inbjudna var inte bara min vän utan också de två tjejerna som han också träffade. Det var mycket viktigt för min vän att göra ett gott intryck. Men hon beslutade klokt att inte försöka vinna med en dyr klädsel till konkurrenternas avund. Hon försökte gissa vad den här personen skulle ha på sig själv, så att hon med hjälp av ”reflektionsmetoden” skulle välja en liknande kostym. Hennes rivaler dök upp i sina bästa toaletter En av dem anlände i en galen ny haute couture-klänning från en modedesigners sista modevisning, som dock ingen man, förutom en professionell distributör av lyx, kunde uppskatta. Den andra hade en mycket sexig outfit med en djup klyvning som exponerade magen och hela benlängden. Försöker inte konkurrera med dem, min vän uppträdde i en enkel sidenblus i den färg som hon ofta såg på husets ägare, i jeans med läderbälte och stövlar. Det är precis hur hennes framtida make var klädd den kvällen. Naturligtvis tyckte han om hur hon såg ut och han fokuserade sin uppmärksamhet på henne. Han trodde att hon var klädd på lämpligt sätt för omständigheterna, för han själv var klädd på samma sätt. Han hade ingen aning om att hon ”reflekterade” honom. Försök att glömma dina personliga preferenser minst en gång och börja tänka på mannen du vill bli kär i, och du kommer att hitta många sätt att imitera honom. Även om det ibland kostar, när du beställer lunch på en restaurang, beställ exakt vad han valde. Titta noga på personen du vill förföra eller bara vill behaga. Spegla honom sedan i alla riktningar så kommer han att ångra att han inte kände dig tidigare..