Sexetikett: vilket datum är det dags att gå och lägga sig

Som praxis visar, om en kvinna startar ett förhållande, kan de bryta i något visst stadium, säger sexolog Julia Varra. För att en roman ska lyckas måste du förstå orsakerna till misslyckande och ompröva din inställning till män..

Bekantskap

Du kan möta din kärlek var som helst: på jobbet, på en dejtingsajt, i en bar och till och med i en klubb.

”Män finns överallt”, försäkrar Julia Varra cialis generika. – En kvinna är alltid efterfrågad. Det spelar ingen roll hur gammal hon är, vilken vikt och social status hon är. Och om en kvinna verkligen vill gifta sig är den enda frågan hur man ska underkasta sig.

Det huvudsakliga misstaget i detta skede finns bland flickor som växte upp i allvar och från barndomen fick höra om anständighet. De utvecklar ibland uppfattningen ”närmar mig inte, jag kommer att döda”. En sådan blick skrämmer bort trevliga, lugna, sensuella män på en gång. De försöker inte ens lära känna varandra. Men arroganta och ofta inte de mest värdiga kandidaterna försöker slå igenom. Och sedan klagar kvinnan på att normala män inte gillar henne – de närmar sig henne inte.

Första dejten

Du träffades på en restaurang, pratade snyggt, men mannen ringde inte tillbaka. Om detta upprepas om och om igen betyder det att kvinnan gör något fel. Felen är vanligtvis ganska enkla.

Det finns kvinnor som är redo att berätta hela sin livstid på första dagen om alla deras misslyckanden: problem på jobbet, inga pengar och många lån. Mannen har ännu inte haft tid att bli kär, men han har redan kastats in i andras problem. Vad som var värt att berätta efter tre månaders dejting dumpade hon vid det första mötet. Och han flyr.

Emellertid måste närvaron av ett barn rapporteras omedelbart! Om en man inte planerar att få barn behöver du inte slösa bort honom och hans tid. Det finns många anständiga alternativ som vill ta en kvinna med ett barn. Det är på dem du behöver för att bygga din äktenskapspolicy..

Första kön

Om en, andra, tredje kandidat flyr strax efter sängen, är problemet sex. Du måste ta reda på med en specialist vilka misstag en kvinna gör i detta skede.

En annan fråga – på vilket datum kan du gå till intimitetsstadiet?.

Mycket beror på flickans sexuella temperament. Heta saker är bättre än åtminstone till andra dagen. Deras problem är att inte ge upp direkt. Men för en tjej med en svag sexuell typ skulle det vara trevligt att lova något åtminstone på tredje dagen.

Generellt sett är det bättre att inte avsluta det första datumet med sex. Mannen kommer fortfarande inte till dig, utan till någon hypotetisk bild. Om han drar en kvinna i sängen är det inte för att han är kär, han vill bara ha sex. Vid andra dagen är situationen annorlunda. Mannen kommer till dig i princip. Så du kan tillåta sex.

Man tror att ju längre man håller en man utan sex, desto mer kommer han att sjunka. Ibland ja. Men bara om flickan är säker på sig själv och vet med säkerhet att han är redo att vänta.

Ofta säger mina klienter till mig: ”Jag gillade honom verkligen, en så trevlig man i alla avseenden, men jag kunde inte ge upp efter andra dejten”. Hon gav sig inte och mannen ringde inte igen – hon släppte honom. Tyvärr har kvinnor många rivaler som är mycket mer tillmötesgående..

I Amerika är boken ”The Rule of 90 Days” mycket populär (författare till böcker om psykologi och TV-presentatör Steve Harvey. – Ungefär WD). Dess väsen är inget sex på tre månader. Låt honom ta dig på datum, fixa din bil, men inget sex. För att vara ärlig är den här boken värdelös för ryska kvinnor. Våra män lever inte upp till 90 dagar utan sex i ett förhållande.

Naturligtvis, om en tjej är otroligt vacker, kan hon dra av intimitet tillräckligt länge. Men om hon under tre datum inte har bestämt sig för valet, vet hon helt enkelt inte vad hon vill. Här är det redan nödvändigt att arbeta med det första steget – motivation.

Det finns dock män som kan vänta på tre eller flera datum, och efter att ha uppnått sex försvinner de. Dessa finns, kanske, varje kvinna. Alla modemodeller, stjärnor och socialiter hade män som försvann efter den första natten. De är bara jägare som är intresserade av att ha sex på en gång. Oavsett hur underbar en kvinna är, kommer han fortfarande att försvinna. Om bara andelen sådana flyktingar inte gick ur skalan. Det viktigaste är att inte förtvivla. Inget behov av att skämma bort dig själv. Vi stänger den här sidan för att öppna nästa.

Relationer

Det finns en typ av kvinnor som redan träffar, men allt stannar där. Hon verkar vara i ett förhållande, men det finns ingen vidare utveckling.

Eller, ännu värre, människor har bott tillsammans i fem år, men ingenting händer. Vilka är de så kallade civila förhållandena fyllda med: en kvinna tror att hon är gift och en man tror att hon är singel. Hon tror att de har en familj, bara han vill inte ha barn ännu och har inte bråttom till registret. Partnern tror att de bara hyr en lägenhet tillsammans och informerar henne inte ens när han lämnar någonstans med vänner..

Betyder detta att du inte kan flytta in innan bröllopet?

– Var noga med att flytta in, – säger Julia Varra. – Numera är detta ett av stadierna i övergången till en familj. Människor vill försöka, se om de kan leva tillsammans. Men när han och hon träffas är det tillrådligt att snyggt diskutera in- och utgångspunkten: ”Kära, vi kommer att leva sex månader tillsammans och, om allt passar alla, kommer vi att ställa in ett bröllopsdatum, eller hur?” Naturligtvis kommer mannen att nicka som svar, men problemet är att om sex månader kommer allt att glömmas bort. Och en kvinna är helt enkelt rädd för att ta upp ämnet äktenskap för att inte förlora sin älskade. Och du kan inte vara rädd! Om din partner svarar att han inte är redo att gifta sig måste du packa dina saker och lämna. Och mycket ofta, efter att ha bott ensam, återvänder en man en månad senare, men med en ring.