7 meddelanden som han inte borde skicka

”Älskar du mig?” och andra irriterande meddelanden.

1. ”PMS-ka”

Efter en skandal eller mitt i ett gräl, om vi hade styrkan att fly från slagfältet, undvika stötande kommentarer i ansiktet, finns det en frestelse att avsluta det vi startade eller formulera något bitande, så mycket att du inte hittar fel. I SMS kan du ordna ord på platser, du kan redigera det med hjälp av en vän, som tidigare har sammanfattat kärnan i dina oenigheter med din pojkvän. Och slutligen ge efter för känslor, inspirerade av det faktum att ”motståndaren” kommer att tvingas läsa ditt meddelande av vilken längd som helst till slutet.

Kontrollera din kalender. Kanske har du PMS? Och när du skrev detta meddelande, slutade du själv? Kanske är det natt ute och du börjar dagdrömma? Eller är du på en strikt diet, som, som kineserna säger, förstör människors karaktär? Kanske förstörde någon ditt humör och du försöker bara ”förmedla till en annan”, som i ett barns spel? Om stämningen i slutet av SMS är påfallande annorlunda än stämningen i början, föreslår slutsatsen sig själv: ge din telefon till någon som inte kommer att returnera den till dig tidigare än på en dag. Drick ett lugnande medel, bad, äta en banan och sova lite.

2. Till ditt ex

Min vän har ett SIM-kort med telefonnummer till alla hennes exer. Hon bär den i plånboken och lovar att bli av med den varje gång hon befinner sig i en annan dum situation på grund av henne. På en möhippa eller under vanliga klubbsammankomster på helgen, så snart ett par glas champagne kommer in i hennes kropp, börjar hon skicka ut enkla meddelanden till alla i rad i andan ”hur mår du?” Vissa är ens överens om att köra upp och gå med i firandet av livet, och ibland till och med flera av dem samtidigt. I allmänhet vet hon hur man gör sig ”inte uttråkad”. Men nästa dag är hon vanligtvis mycket skämd.

Förresten, män har inte en sådan benägenhet. Deras optimism drivs mycket mer effektivt av nya bekanta än reflektion över gamla.

3.Med något riktigt viktigt

”Jag är gravid!” kan skickas endast för att hedra den 1 april, eller om din affärsresa till Arktis återigen har förlängts på obestämd tid. I något annat fall berövar du dig själv den första reaktionens skådespel. Och om nyheterna som är avsedda för en nära och kära är smärtsamma, så kan du åtminstone ta hans hand vid liv.

4. Frågande

Om dessa frågor innehåller svar som är viktiga för dig. Låt mannen inte ha tid att svara på frågan ”Puree eller pasta?” – du gör bara ett val själv. Tänk om han fastnar i en fast fråga som ”Älskar du mig?” – du kommer att a) bli utsliten medan du väntar på ett svar, b) det kommer att vara obekvämt för dig att fråga igen – varken personligen eller i SMS, och c) du kommer aldrig att vara säker på att han fick det, och han kan alltid försäkra dig om det motsatta.

5. Oåterkallelig

Vi vet alla om dessa läskiga programord som ”alltid” / ”aldrig”. Det som sägs på språket kan emellertid bli det som var länge sedan och osant, och det som skrivs kan inte skäras ned med en yxa. Textmeddelanden med trotsiga löften har inga utgångsdatum. De skrev ”Jag skriver inte till dig igen!” – och det är det, inga fler meddelanden. Även om du kommer ihåg det och glömde att nämna det viktigaste när du listade anledningarna till att han, jävelen, skulle straffas så hårt. Du måste leva till slutet av dina dagar och hålla underskottet i dig själv. När allt kommer omkring börjar han inte nödvändigtvis göra ursäkter och ber dig att ändra dig. Annars vad? Är du inte en man av ditt ord? Samma sak kommer att vara äckligt.

6. Fel

Hur många gånger har jag skickat min chef en ”god natt älskling!” helt enkelt för att hans efternamn börjar med den första bokstaven i min älskades namn! Och det här är förresten inte det värsta som kan hända om du förvirrar adressaten. Detta är särskilt farligt för dem som lever ett dubbelt liv..

7. Om grundlagen för den konstitutionella ordningen

Att nämna namnen på Putin, Medvedev eller Bush förgäves – i någon av kontexterna – är inte den mest användbara underhållningen. Ord som ”terroristattack”, ”regering” och ”Allah” är också bättre att förkortas på något sätt (ter-t, pr-in, allh). Annars, i händelse av en force majeure i nationell skala, kommer FSB att besöka dig och det kommer att ta lång tid att hantera din humor..