Att gifta sig en gång för alla: hur man väljer rätt man

Att gifta sig så att du aldrig ångrar ditt val är ingen lätt uppgift, vilket beror på många faktorer. Det första steget är att bestämma själv: äktenskap för kärlek, för status eller för materiell rikedom, och annars kommer kvinnodagen att berätta.

Varje tjej drömmer om en bröllopsklänning, ett underbart bröllop och en ring på fingret. Men i vårt liv blir det svårare och svårare att hitta den enda som framtiden kommer att fyllas med lycka, lugn och ömsesidig förståelse. Någon letar efter problem i sig själv, i sitt utseende, någon skyller på ödet och klamrar sig desperat till det förflutna, och någon gör helt enkelt ingenting, lever i sina fantasier och väntar på att prinsen själv ska slå på dörren.

Att gifta sig så att du aldrig ångrar ditt val är ingen lätt uppgift, vilket beror på många faktorer. Varje person har sina egna föreställningar om ett starkt äktenskap, lyckliga relationer och familjeliv, men du kan bara komma till dem genom den taggiga vägen av självkännedom, tålamod och vissa färdigheter. Högsta psykolog Ekaterina Fedorova Jag försökte beskriva så enkelt som möjligt algoritmen för åtgärder som hjälper många tjejer att välja rätt kille.

Prioriteringar

Nyckeln till framgång i alla företag är rätt prioritering. Det största misstaget som tjejer gör i början av ett förhållande är deras oförmåga att räkna ut vad de kan förvänta sig av sin man och livet i allmänhet. Det första steget är att bestämma själv: äktenskap för kärlek, för status, för materiell rikedom eller skapa en stark familj där det kommer att finnas många barn?! Om uppriktig kärlek är din högsta prioritet bör du vara mer öppen med din partner och inte dölja de känslor du känner djupt. Om den ekonomiska delen är 50% är det bättre att kontrollera dina känslor och skydda dem för dem som passar dig enligt givna kriterier. Det finns också fall då en kvinna är mer intresserad av den materiella sidan. Alla val är värda respekt om det görs medvetet..

Välja en värdig kandidat

Det här steget bör närma sig med allvar och vara beredd på att du måste ha tålamod. Oavsett hur många tjejer som klagar på bristen på killar, finns det fortfarande ett val, men ibland har vi en överskattad bar. för låg självkänsla eller, i andan av en typisk ursäkt, ingen tid.

Många tjejer har en stereotyp av den idealiska mannen i huvudet, vilket innebär konsekvens, maskulinitet, sexualitet och självförtroende. Hollywood-skådespelare Antonio Banderas eller George Clooney kan lätt falla under denna beskrivning. Men livet är inte en film, och familjen är inte en språngbräda för experiment. Du ska inte leta efter ett ideal, det är bättre att titta närmare på hur uppmärksam en man du gillar, hur han beter sig i en given situation, vilka intressen han har, hur sällskaplig, optimistisk och energisk han är. Du bör också vara uppmärksam på nackdelarna. Om vissa saker redan förvirrar dig, tro inte att de kommer att lösas upp i framtiden eller så kan du stänga ögonen för dem. Det är osannolikt att du kommer att kunna göra om en man själv, men det är fullt möjligt att arbeta med misstag tillsammans. Om din följeslagare är långt ifrån ideal, men är redo att ompröva sina åsikter för din skull, är detta en enorm potential att bygga en lycklig framtid..

Förförelsens hemligheter

Det är inget fel med att en kvinna ger upp alla sina trumfkort i ett försök att behaga en man. Det viktigaste är att välja rätt kort korrekt. I vissa situationer är uthållighet nödvändig, i vissa fall – mjukhet, ibland en droppe pepparkorn, ibland skarpa ögon. Men i något recept är det viktigaste att inte överdriva det..

Förförelsens gyllene medelvärde ligger i några enkla regler:

· Klä dig snyggt men inte trotsigt, det kommer att betona naturlighet och kvinnlighet;

· Utveckla goda vanor; var uppmärksam på sport och en aktiv livsstil;

· Var inte rädd för att vara annorlunda, från en försvarslös kattunge till en socialit;

• flörta, men ge inte efter för passionen;

· Var avslappnad, glad och charmig;

Var inte rädd för svårigheter, le och skynda dig inte att göra misstag.

Sex är en integrerad del av ett lyckligt äktenskap

Oavsett hur par älskar varandra, om det finns oenighet i sängen, är att tänka på ett bekymmersfritt familjeliv som att gå mot vinden. Kvinnor, precis som män, behöver en bra känslomässig frigöring. Mycket ofta samlar sex människor med mycket olika natur och temperament, så innan bröllopet är det mycket viktigt att förstå hur du är sexuellt lämplig, om du är redo att lyssna på din partners önskemål, om du kan ge din följeslagare verkligt nöje. Om en tjej tillfredsställer en man helt kommer chansen att fuska från hans sida att minska avsevärt. Det är svårt att med ord förklara inkompatibiliteten, att känna att det är lätt.

Svaren på eventuella frågor är dolda i oss själva, men vi lyssnar inte alltid på våra hjärtan. Det är lättare för oss att be en vän om råd, läsa vad tidskrifter skriver, gå till en psykologs konsultation. Och det händer att lycka är väldigt nära, du måste bara gå längs den välbekanta vägen två gånger.