Han kommer aldrig att förlåta dig för det, även om han älskar

Kvinnor har länge varit vana vid det faktum att en älskad kan förlåta dem mycket, helt enkelt för närvaron av jordlig skönhet och vackra ögon. Det finns dock saker som även kärlek inte kan stänga ögonen för. Så vilka misstag bör undvikas i ett förhållande så att du senare inte gråter ensam med bittra tårar?

1. Offentlig kritik

Att plåga eller diskutera en mans brister framför främlingar tillför ett riktigt slag mot en mans stolthet. När du pratar med dina flickvänner om hans maskulinitet eller intellektuella förmåga, riskerar du din framtid tillsammans. Det är särskilt svårt för det starkare könet om, i konflikt med andra, en kvinna föredrar att inte stödja sin man utan tar sidan på motsatt sida. För din utvalda, som redan är i evig konfrontation med den omgivande verkligheten, är detta ungefär som ett svek. Han kommer naturligtvis att glömma bort det med tiden, men djupt inne kommer han att hysa ett nag mot dig. Behöver du det?

2. Påtal och anklagelser om insolvens

Om du ständigt är missnöjd med något och dagligen gör anspråk eller anklagar din älskade för alla dödssynder, ger du honom en anledning att tänka på att bryta upp. En man kan skämma bort dina nycklar under lång tid, men hans tålamod har också en gräns. Du ska inte säga till honom att han tjänar lite och att du, fattig och olycklig, måste gå i en dunjacka och inte i en lyxig päls som du drömmer om. Gav rosor, och du ville ha liljor? Har du köpt en parfym av fel märke? Inbjudde du till teatern fel föreställning som du ville ha? Lär dig att stänga ögonen för sådana små saker. Med dina påtal berövar du en man varje ambition, självförtroende och önskan att göra något åt ​​dig. Det verkar för honom att det är bättre att inte ge något än att ge något fel till sin älskade. Det är inte förvånande att han med en sådan kvinnas beteende kommer att börja ifrågasätta uppriktigheten hos sin älskades känslor. Kom till dig själv, män flyr från sådana relationer vid första tillfället..

3. Förnedring av manlighet

Naturligtvis vill din älskade vara säker på att han inte bara är den enda för dig utan också den bästa i allt, och ännu mer i sängen. Han vill verkligen tro att du inte har varit lika bra med någon som du har med honom. Men ett slarvigt ord av dig eller kritik av hans maskulina kraft – och denna tro kollapsar på ett ögonblick. Med sådana uttalanden gör du det värre inte bara för honom utan också för dig själv, eftersom dina fraser kan göra en man från dig en gång för alla. Dessutom kan det leda till allvarlig psykisk dysfunktion. Så innan du säger något stötande till din älskade, tänk noga. Du kan skada honom med ord så mycket att även att be om förmån kommer att vara värdelös..

4. Förnekande av intimitet

Om du regelbundet hänvisar till vardagens trötthet och inte vill fullgöra dina äktenskapliga skyldigheter eller till och med betraktar natten med dig som en belöning för några viktiga, åstadkommna av en man, riskerar du att somna i fantastisk isolering. Med denna inställning till det intima livet börjar en man tvivla på att han kan behaga en kvinna och passar henne som en älskare. Sedan tar han anstöt mot henne och börjar leta efter tillgivenhet på sidan, tyvärr för ett förhållande, en ersättare hittas ibland väldigt snabbt.

5. Jämförelse med andra

Ingen gillar att jämföras med någon annan. Det är osannolikt att du kommer att bli glad att höra från din älskade att din vän ser yngre ut än du, och att hon har en bättre figur. Så varför skulle inte en man vara upprörd över dina kaustiska kommentarer om att din klasskamrats make, till skillnad från honom, alltid tar med henne frukost till sängs och städar lägenheten själv? Förresten, män uthärdar en sådan jämförande analys mycket svårare än kvinnor, särskilt när det gäller de tidigare partnerna till hans älskade. Naturligtvis förstår din utvalda att han är långt ifrån ideal, men han vill inte höra om det, särskilt från hans älskades läppar..