Hela sanningen om kvinnlig orgasm

Det är känt att många kvinnor inte orgasm i sängen så ofta som de skulle vilja. Det är dags att gottgöra.

Medan finanskrisen har tagit över våra fickor och tankar finns det inget bättre sätt att distrahera dig själv än sex: ett trevligt och extremt givande tidsfördriv. Speciellt om du har en orgasm i finalen.

Affärer som vanligt

Sexologer säger att cirka 25% av deras patienter klagar över brist på orgasm när de kommunicerar med en partner, även om de tillfredsställer sig utan problem. Orgasm är en delikat sak, och allt kan ”skrämma bort” det – en migrän eller högt snifft av en partner. Men förutom detta har vi alla sexuella missbruk (fysiologiska och psykologiska), som vi ofta glömmer i sängen. Kom ihåg i vilken position du oftast når orgasm, när du smeker dig själv, vad du fantiserar om och försök att återskapa denna situation genom att gå och lägga dig med din nära och kära. Din kropp kommer att ställa in för att få glädje.

Nåbar höjd

Det är lättare att uppnå orgasm om:

  • . du älskar i ullstrumpor – varma fötter ökar sannolikheten för att få en orgasm med 30%, enligt holländska forskare.
  • . en partners intelligens är högre eller lika med en kvinnas, tyska experter har funnit;
  • . partnern är tillräckligt rik: ju högre inkomst en man har, desto oftare är kvinnliga orgasmer – detta är slutsatsen från kennlar från Australien;
  • . du har sex på lakan med smaragdfärg – det väcker fantasin och ger mod;
  • . äta en del vaniljglass före sex – det förstärker sexuella känslor och gör orgasmer ljusare.

Elena Andriychuk, sexolog:

”Vissa kvinnor frågar vilken orgasm som är mer fördelaktig – klitoris eller vaginal. Ur fysiologisk synvinkel är det ingen skillnad mellan dem. Och på många sätt beror uppnåendet av en eller annan typ av orgasm på egenskaperna hos den kvinnliga kroppen, relationer med en partner och till och med sådana förändringsbara faktorer som humör eller miljö. Naturligtvis kan och bör du experimentera, men du kan inte hänga på det här ”.

Kärlek för hälsa

1. Kvinnor som regelbundet upplever en känsla av ”urladdning” (med eller utan partner) minskar risken för bröstcancer med 15%, cancer i de inre könsorganen med 15%, hjärtinfarkt med 12,7%, stroke med 10%, Alzheimers sjukdom med 15%. med 19,2%.

2. Franska sexologer har funnit att kvinnor som uppnår orgasm ler 2,5 gånger oftare än kvinnor som inte känner till denna känsla. Saken är att endorfin, ett hormon som ansvarar för gott humör, släpps ut under urladdning. Samma tester visade att personer som har sex mindre än två gånger i veckan är dubbelt så benägna att uppleva humörsvängningar som de som har regelbundet sex..

3. Nutritionists rekommenderar sex som ett sätt att gå ner i vikt: under ”urladdning” producerar kroppen fenyletylamin – ett ämne som undertrycker aptiten.

4. Orgasm hjälper till att bli av med sömnlöshet: det lindrar den stress som ackumuleras under dagen, slappnar av kroppen och förbereder den för sömn.

fem. Vid orgasmens gång upplever vi fysiologiska reaktioner som hjälper till att undertrycka infektionen (feber, ökad hjärtfrekvens, svettning).

Tatiana Kovaleva, sexterapeut:

”Inte konstigt att de säger att en kvinnas orgasm främst förekommer i huvudet. Försök att skapa den mest avslappnade atmosfären, lös inte viktiga frågor och ordna inte saker direkt ”innan”. Det är viktigt hur attraktiv du känner – välj underkläder, bada.

När det gäller den ”praktiska” delen – använd den så kallade ”swing” -tekniken. Dess väsen är den variabla stimuleringen av klitoris och G-fläcken. Först smeker partnern klitoris (nästan till orgasm), sedan G-fläcken och slidan som helhet och upprepar sedan ”cykeln”. Med regelbunden träning blir klitorisorgasmen en gång vaginal. ”.