Psykolog: oftast kvinnor fuskar av hämnd

Har din kvinna plötsligt börjat se ut som en gudinna? Stör det inte dig på bagateller och blir inte avundsjuk, även om det finns en anledning? Det är dags att slå alarm, troligtvis har hon en hemlig beundrare! Men skynda dig inte till förtvivlan, vårt material kommer att berätta om skälen till familjdrama och hur du kan förbättra relationerna med den andra hälften..

Alla är vana vid den utbredda uppfattningen att den ökända polygamin driver män på svikens väg och att de mestadels fuskar parvis, men nyligen visar statistik att kvinnor har börjat synda inte mindre levitra. Vad driver den vackra hälften av mänskligheten att sätta sin familj i fara och skämma bort äktenskapsbrott?

Det finns faktiskt en enorm skillnad mellan otrohet mellan män och kvinnor. För män är förräderi för det mesta bara en uppmaning till köttet och tillfredsställelse av sexuella behov, men om en kvinna bestämmer sig för att ha ett romantiskt förhållande på sidan är allt mycket värre, troligtvis har äktenskapet redan gett en allvarlig spricka. Men i alla fall är fusk på vardera sidan en extremt dålig situation. Detta anser Valeria Aginskaya, sexolog och programchef för Secrets Center for Sexual Education.

Mer än 50% av kvinnorna bedrar sina män

Enligt statistik fuskar mer än hälften av kvinnorna på jorden sina män! Och naturligtvis är det starkare könet att skylla på detta, som älskar att snabbt koppla av i ett förhållande efter att hjärtans dam har vunnits.

Först var han så uppmärksam, omtänksam, gav gåvor, uppvaktade, men nu sitter han i en fåtölj framför TV: n och kliar sig i magen och tar inte hänsyn till dig. Denna situation är bekant för många …

Positiv känsla, glädje, en känsla av eufori spelar en viktig roll i kvinnans liv. Hon behöver veta och känna hur hon älskas och uppskattas..

Till skillnad från män, för vilka fusk kan tillskrivas köttets attraktion och en flyktig impuls, de flesta kvinnor gå till förräderi långt ifrån omedelbart, men efter en lång väntan från partnern på manifestationen av åtminstone någon form av känslomässighet. Och om de förtvivlar att vänta och en man dyker upp, visar dem tecken på uppmärksamhet och ger känslor, förräderi händer.

Den näst mest populära anledningen till kvinnligt fusk är missnöje med sex. De fuskar vanligtvis sexuellt analfabeter och själviska partners som inte tänker på kvinnlig tillfredsställelse, och även om kvinnan inte talar om det högt kommer förbittring och förbittring att fortsätta ackumuleras tills förr eller senare blir det förräderi.

Tecken på kvinnlig otrohet

De viktigaste tecknen på kvinnlig otrohet kan betraktas som en kraftig förändring i beteende och känslomässig bakgrund. Om hon tidigare försökte uppnå något från en man, uppmärksamma sig själv, diskutera några frågor eller planera gemensamma evenemang, försöker hon nu på alla möjliga sätt att undvika att spendera tid tillsammans, nya hobbyer dyker upp som inte kräver närvaro av en nära och kära.

Dessutom börjar en kvinna plötsligt ta hand om hennes utseende och figur mycket mer än tidigare. Hon börjar uppdatera garderoben, särskilt underkläder, kan ändra parfym, gester och taluttryck, eftersom vi omedvetet kopierar beteendemönstret för den person vi känner sympati för. Ibland kan kvinnor inte innehålla sina känslor och kan börja gråta, det verkar som om det är blått att leva med skuld en ganska svår uppgift.

Fusk mot svaga män oftare

Svaga män betyder självisk, osäker på sig själva, inte håller löften, ger upp sina ansträngningar halvvägs, och så vidare. Det vill säga alla de som en kvinna inte kan räkna med i framtiden.

Kvinnor vill att deras fusk ska avslöjas

Till skillnad från män är kvinnor bättre på att dölja sanningen och är bättre på att tänka på alibis, eftersom de ägnar mycket mer uppmärksamhet åt detaljer, oavsett vad de gör. Men på en undermedveten nivå vill många av det rättvisa könet att detta förräderi ska avslöjas och därför fastnar de på bagateller. När allt kommer omkring, som vi nämnde tidigare, drivs kvinnor till förräderi till skillnad från män av bristen på känslor i deras förhållande..

De vill således straffa den förlovade och bevisa för honom och för sig själva att en kvinna fortfarande kan väcka känslor hos andra män..

Fusk kan vara en livlina i ett blekande förhållande

Enligt vissa sexologer kan fusk på en av partnerna ibland vara en livlina i ett blekande förhållande och ofta rekommendera kvinnor som inte får orgasm att hitta en älskare, men den motsatta slutsatsen kan dras. Under en kort tidsperiod kan detta orsaka förnyade känslor hos paret, men på lång sikt kommer känslor av skuld och förbittring förr eller senare att korrodera detta förhållande..

Psykologråd

Den främsta anledningen till kvinnans svek kallas det faktum att hennes man slutade uppmärksamma henne, hon känner sig inte längre som en kvinna. Med tiden drar familjelivet djupare in i vardagen och en man slutar inte bara visa tecken på uppmärksamhet åt en kvinna och ser i henne bara en hemmafru och hennes barns mor, men en kvinna slutar också att beundra sin man och driva honom till att vara en galet gentleman och en ivrig älskare. För att undvika detta är det nödvändigt att regelbundet introducera nyhet och mångfald i relationer och ordna romantiska dagar när du ger barnen till sina föräldrar, glöm ett tag om alla pressande frågor och ägna dig åt varandra, improviserade i detta område är också välkomna.

Den andra vanliga orsaken är sexuellt missnöje. Lejonparten av kvinnor informerar aldrig sin man om att han inte passar henne på något sätt i sängen. Detta är ett stort misstag. Tro mig, de flesta män vill tillfredsställa sina kvinnor, är redo att göra mycket för detta och uppfattar tillräckligt positiv kritik och vägledning om hur man kan ge sin kvinna mer nöje. Men kvinnor, på grund av sina komplex och rädslor, gör sig själva en bortservare genom att dölja sitt missnöje, eftersom deras män är lyckligt övertygade om att de är de bästa älskarna..

Vissa kvinnor själva har också svårt att säga exakt hur det blir trevligare för dem och vad de kan uppleva en stark orgasm. Men det här problemet har också en lösning – prata med din partner, utforska din sexualitet tillsammans, och som ett resultat kommer du inte bara att äntligen få glädje av sex, men din partner kommer bara att vara glad över den kryddiga förändringen i ditt intima liv..

Tro mig, vilken kvinna som helst kan öppna många erogena zoner och lära sig att få fantastiska orgasmer, för detta måste du studera din kropp och studera sexuella vetenskaper. För närvarande finns det många kurser och utbildningar där du kan lära dig mycket intressant sexuellt och avsevärt diversifiera ditt sexliv..

Den tredje anledningen till att många hämnas på den otrogna makan. Ja, ingen argumenterar för att fusk är mycket smärtsamt och förolämpande. Om detta redan har hänt och du är så obehaglig att du är redo att hämnas är det bättre att omedelbart sätta stopp för dessa relationer och starta nya, rädda dina nerver. Ämnet manlig otrohet är värt att överväga separat, vi kommer inte att prata om det nu, vi kommer bara att tillägga att om dessa relationer är kära för dig och du vill behålla dem, prata med din man och ta reda på vad som fick honom att ta detta steg.

Först och främst, försök att ömsesidigt skapa en dialog med din make. Både från hans sida och från din bör det finnas en önskan att upprätthålla relationen – eller det finns ingen mening med ytterligare rörelser. Och viktigast av allt, kom ihåg att fusk är extremt svårt att förlåta, förhållandet blir aldrig detsamma, så det är bättre att undvika fusk till varje pris.